Cromatica: albastru roial

Tendinţele în modă se schimbă constant şi asta se întâmplă şi în cazul culorilor. Într-un sezon este promovată o culoare, într-un alt sezon este folosită o alta şi aşa mai departe. Ei bine, una dintre cele mai apreciate nuanţe ale momentului este albastrul roial (personal, aşa îmi place să îl numesc) datorită aurei de eleganţă pe care o oferă instantaneu oricărei ţinute. Este o nuanţă diafană, rece dar stilată, cu un pregnant accent de stil. Merge a fi combinată cu orice altă culoare şi avantajează toate tipurile de ten. Este o culoare minunată şi vă sfătuiesc sincer (dacă nu aţi făcut-o deja) să o încercaţi.

Între timp, iată 5 ţinute create pe baza acestei culori:

1. O ţinută şic-profesională: cu o cămaşă cu imprimeu de leopard, o pereche de flare jeans (blugi evazaţi), un sacou alb elegant, pantofi lucioşi crem şi o geantă albastru roial puteţi crea o ţinută care exprimă clar mesajul de „fashionistă bine-informată”. Un outfit care va fi extrem de plăcut de public.

zzzzalbastru1

2. O ţinută modern-trendy: bluzele peplum şi orice haină este legată de acest cuvânt sunt la ele acasă sezonul acesta. Luaţi o astfel de bluză, skinny jeans, un sacou modern închis la culoare, o pereche de botine şic şi un clutch argintiu pentru o pată de contrast pentru a obţine un outfit excelent.

zzzzalbastru2

3. O ţinută casual-stylish: pantalonii albastru roial sunt extrem de populari şi combinaţi cu un tricou cu imprimeu, un bolero elegant, o geantă de umăr casual şi o pereche de botine wedges roşii (pata de contrast necesară!) vor alcătui o ţinută perfectă!

zzzzalbastru3

4. O ţinută modern-elegantă: ştiu că fustele nu sunt cele mai căutate actual, dar cu un trench călduros le puteţi folosi cu încredere. Iată o ţinută tare simpatică formată din fustă mini, bluză călduroasă, colier statement, balerini aurii şi un clutch albastru roial. Perfectă pentru a face impresie.

zzzzalbastru4

5. O ţinută dulce-trendy: o rochiţă cu voal nu se va demoda niciodată aşa că o puteţi combina cu uşurinţă cu un sacou pastelat, dresuri gri, pantofi moderni şi un clutch satinat. Un outfit ideal pentru orice feministă.

zzzzalbastru5

Reclame