Inspiraţie…militară

Printre trendurile actuale, se numără şi cele army/militare/soldăţeşti (le numiţi cum doriţi) pentru că oferă un farmec aparte feminismului nostru. De ce spun asta? Cu o jachetă în stil army veţi dobândi numaidecât o siguranţă sporită şi un spirit combatant de neîntrecut. Plus că nuanţele folosite în aceste haine sunt închise, pragmatice şi pot fi puse în contrast cu nuanţe calde şi dulci.

În acest caz, vorbele sunt cam în vânt şi ar fi mai bine să las ţinutele create să vorbească de la sine:

1. Generalul şic: da, iată cum putem combina excelent o vestă de inspiraţie army! Cu o cămaşă loose închisă la culoare, cu blugi moderni evazaţi, pantofi eleganţi cu platformă şi o geantă de umăr turquoise puteţi crea o ţinută spectaculoasă şi de neuitat.

zzzzinsarmy1

2. Eleganţă de soldat: ei bine, da, putem combina elemente foarte feminine cu pantaloni având imprimeu soldăţesc. Un contrast extrem de plăcut întărit de geanta roşie care intră tot aşa în contrast cu restul ţinutei. Bluza cu imprimeu floral, sacoul alb satinat şi pantofii lucioşi crem sunt celelalte ingrediente perfecte ale outfitului.

zzzzinsarmy2

3. Army în contrast: la pantalonii kaki mulaţi puteţi adăuga o bluză tare feminină cu volănaşe care vor alcătui efectul de surpriză al ţinutei. O curea în asorteu cu geanta aleasă, o brăţară de culoarea smaraldului şi botine negre sunt cele necesare pentru a finisa un outfit inegalabil.

zzzzinsarmy3

4. Feminitate militărească: până şi rochiile au început să aibă inspiraţie army! Aşa că dacă vă încumetaţi să luaţi o puteţi combina cu un sacou feminin corai deschis, dresuri gri, o geantă în asorteu cu outfitul şi botine maro. O ţinută perfectă pentru orice moment când doriţi să impresionaţi pozitiv prin siguranţa afişată.

zzzzinsarmy4

5. Generalul elegant: da, dragele mele, puteţi fi „tăioase”, dar şic cu un sacou tip army, o fustă plisată kaki şi dresuri negre. Şi chiar puteţi ridica standardul cu un imprimeu de leopard la nivelul genţii şi al botinelor astfel încât să fiţi sigure că veţi rămâne de neuitat!

zzzzinsarmy5

Reclame