Alo!În vogă!

Cum spuneam în articolul trecut, iarna apare atât cu surprize plăcute, cât şi cu unele neplăcute gen ninsori abundente, ger, viscol, polei şi toate „răcelile” produse de temperaturile scăzute. Însă iarna aduce şi unele dintre cele mai frumoase sărbători ale anului şi anume- Crăciunul şi Revelionul.

Însă iarna aduce şi noi trenduri în modă, iar despre unul dintre trenduri vom vorbi noi astăzi. Despre ce este vorba? Cizmele înalte sau cizmele până la genunchi. Acestea merg a fi purtate cu orice, sunt şic şi mai presus de orice, asigură căldură şi confort piciorului. Din cauza vremii reci, trebuie mai întâi să ne îngrijim pe noi înşine şi apoi să căutăm să „stilizăm” outfitul.

Spun că cizmele înalte pot fi purtate cu orice pentru că veţi vedea că indiferent că le combini cu rochii, blugi, fuste sau colanţi, ele se menţin mereu stilate şi lejere. Iar dacă nu vreţi să renunţaţi la tocuri, am şi două ţinute speciale în acest sens.

Iată aşadar cele 5 outfituri pe care vi le propun:

1. Iată o ţinută casual super drăguţă formată din bluză modernă cu două materiale, colanţi gri, un colier elegant auriu şi un clutch de contrast roşu cu negru. Pentru această ţinută am ales cizme înalte bej, deschise la culoare pentru a adăuga o pată şic de contrast. Machiajul îl propun a fi cât mai natural, dar neapărat cu buze roşii 😀

zzzzcizmeinalte1

2. O ţinută şic pentru toate fashionistele elegante care doresc să impresioneze plăcut: pantaloni scurţi de piele coloraţi, cămaşă modernă, sacou negru, un colier statement şi geantă maxi neagră. Cizmele le-am ales maro pentru a mai îndulci negrul predominant dar observaţi că şi acestea au motive negre. Machiajul ar trebui să fie format din cat eyes cu blush roz şi buze neutre.

zzzzcizmeinalte2

3. Încă o ţinută foarte şic pentru cele care nu pot renunţa la rochiţe indiferent de vremea rece de afară: rochie modernă cu dantelă, dresuri negre, sacou în aceeaşi nuanţă, brăţară aurie şi geantă de umăr maro. Cizmele înalte sunt formate din două nuanţe care se regăsesc perfect în outfit. Machiajul ar trebui să aibă accente neutre în culori cafenii sau uşor corai.

zzzzcizmeinalte3

4. Pentru cele care nu se tem să impună noi trenduri, iată o ţinută simpatică, dar şi foarte şic. Denimul pe denim este un risc în modă, însă atunci când îl faci bine, eşti mai mult decât apreciat. O cămaşă de blugi, skinny jeans, geantă în asorteu şi brăţări multicolore sunt cele necesare pentru o ţinută reuşită. Machiajul include obligatoriu buze roz şi ochi cu fard deschis spre alb.

zzzzcizmeinalte4

5. Pentru culoare, plăcere, flori şi tot ce ţine de feminin, iată o ţinută şic ideală pentru petreceri. Fustă mini cu imprimeu floral, bluză peplum roşie, colier statement cu flori, clutch cu studs şi brăţări în asorteu cu ţinuta sunt cele necesare pentru o „reţetă” perfectă. Cizmele roşii de piele şi buzele în aceeaşi nuanţă sunt un must-have.

zzzzcizmeinalte5

Anunțuri