Style Crush : Taylor Swift

Pe Taylor Swift este imposibil să nu o recunoaşteţi drept una dintre cele mai de succes cântăreţe country ale momentului. Cu vânzări incredibile şi un număr imens de fani în întreaga lume, diva nu reuşeşte să se impună cu succes doar pe piaţa muzicii. Taylor a devenit deja o vedetă neîntrecută a covorului roşu prin ţinutele sale feminine, delicate şi de un stil desăvârşit. Cu eleganţă şi frumuseţe, aceasta reuşeşte de fiecare dată să impresioneze prin outfiturile alese.

zzzzts

1. Picture perfect: deşi Taylor optează în majoritatea timpului pentru rochii lungi pe covorul roşu, ea nu se dă în lături nici de la cele scurte. Iată aici o rochie albă de o eleganţă neîntrecută combinată cu o pereche de pantofi moderni, un clutch auriu şi o coafură retro.

2. Red passion: rochiile lungi alese de Taylor se impun de fiecare dată printr-o strălucire aparte şi nici această rochie nu iese din regulă. Cu o croială perfectă şi un model contemporan la nivelul taliei, această rochie este perfectă pentru o seară elegantă.

3. Simplicity: diva nu se remarcă doar pe covorul roşu, ci şi în viaţa de zi cu zi. Iată o ţinută trendy şi casual formată din pantaloni scurţi de culoarea muştarului, cămaşă simplă, balerini cu model şi o geantă de umăr neagră. Totul combinat cu buze roşii şi o pereche funky de ochelari de soare.

4. Retro diva: pantalonii roşii au devenit un adevărat trend nu numai pentru că sunt compuşi din această culoare puternică, dar şi pentru că finisează mereu o ţinută reuşită. Taylor îi combină cu o bluză retro în dungi, balerini, geantă maro şi o bentiţă galbenă funky.

5. Gorgeous lady: iată o rochie modernă care evidenţiază feminitatea şi eleganţa la un nivel înalt! Rochia prezintă două cut-out-uri subtil reliefate la nivelul taliei şi linii aurii care dau farmec întregului outfit. Perfectă pentru diva din noi!

6. Back to past: Taylor recreează trecutul alegând o rochie retro cu buline, un trench de culoarea muştarului, balerini vişinii, buze roşii şi o coafură vintage. Perfecte pentru o oglindire a trecutului.

7. Dots lover: bulinele sunt o textură aproape nelipsită din garderoba divei. Drept dovadă, iată aici o rochie şic neagră cu buline albe asortată cu o pereche de pantofi simpli o geantă de umăr bleu. Foarte şic, nu?

8. Golden moment: iată încă o apariţie perfectă pe covorul roşu a cântăreţei country! Rochia prezintă detalii şi o croială excelentă care nu mai au nevoie de descrierea mea pentru a fi categorizate drept perfecte. Rochia ideală pentru orice prinţesă care doreşte să strălucească!

9. Street style: în viaţa de zi cu zi Taylor alege ţinute simple cu mult farmec retro. Nu se dezice nici de această dată alegând o pereche de skinny jeans, un trench roşu, pantofi tip brogues şi o geantă de umăr asortată outfitului.

Reclame