Ţinute de…sărbătoare naţională!

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! La mulţi ani nouă tuturor!

Şi pentru că fashionistele sunt inspirate de orice eveniment, am decis să abordez astăzi o tematică naţională care va fi pe placul tuturor şi anume: ziua naţională. Sau mai precis, vă voi prezenta ţinute cu culorile drapelului nostru (roşu, galben şi albastru). Curioase, nu? Da, într-adevăr.

Roşul va fi la modă oricând în orice anotimp şi cu siguranţă, va fi o culoare puternică şi senzaţională şi senzuală şi perfectă pentru noi toţi. Albastrul roial este o culoare regală care are avantajul de a ne evidenţia feminitatea rece, de o candoare delicată. Şi galbenul, ei bine galbenul va dăinui mereu ca o culoare energică, plină de vitalitate care evidenţiază latura noastră puternică şi totodată ironică.

Aşadar, să vă arăt ţinutele create special pentru ziua de astăzi:

1. Casual, dar şic: o combinaţie trendy care nu se va demoda niciodată este compusă din pantaloni mulaţi, bluză cu imprimeu floral, sacou colorat, botine simple, o geantă de umăr şi un colier statement.

zzzzsteag1

2. Elegantă, dar dulce: iată un outfit care va fi pe placul multora dintre voi! Fustă de piele roşie, bluză peplum albastru roial, geantă galbenă, sacou, dresuri şi botine maro.

zzzzsteag2

3. Outwear, dar trendy: şi când suntem la plimbare putem să purtăm culorile drapelului şi o putem face într-un mod chiar foarte şic! Pantalonii albaştri, un trench roşu, o căciulă galbenă, botine de efect şi o geantă simplă sunt cele necesare pentru un outfit reuşit.

zzzzsteag3

4. Tineresc, dar stylish: dacă vă place această ţinută, o puteţi recrea foarte uşor cu o pereche de pantaloni roşii, o bluză galbenă, o vestă neagră, un colier funky, o pereche de botine trendy şi o geantă maxi albastră. Cool, nu?

zzzzsteag4

5. Elegantă, dar abordabilă: outfiturile cu rochii de cele mai multe ori sunt perfecte şi nici de această dată nu puteţi da greş cu o rochie albastru roial, o jachetă roşie, dresuri negre, botine cu platformă şi un clutch galben. O adevărată divă!

zzzzsteag5

Reclame