Ţinute de…acoperire

Am pus titlul acesta ceva mai ciudăţel pentru că nu prea găsesc un altul mai potrivit. Fiind toamnă şi frigul devenind din ce în ce mai puternic, noi fashionistele trebuie să trecem la următorul nivel şi să purtăm haine călduroase, dar şic. Unele dintre acestea sunt cardiganele de femei care nu numai că sunt lejere, dar pot fi purtate cu orice şi se găsesc într-o multitudine plăcută de culori şi materiale. Şi nu numai asta: dar purtate cu o bluză drăguţă şi cu un trenci/geacă/haină groasă pe deasupra ele vor fi tocmai potrivite pentru a ne asigura o căldură suficientă.

Iată câteva combinaţii pe care vi le propun:

1. Fiţi şic cu un cardigan cu model, o fustă mini de piele, dresuri colorate, cizme înalte şi o geantă de umăr în asorteu cu nuanţele ţinutei. Toate acestea vă vor asigura o ţinută de efect cu siguranţă!

2. Fiţi trendy şi în culorile toamnei cu un tricou cu model, un cardigan în carouri, pantaloni metalici argintii, botine şic şi o geantă maxi preferabil deschisă la culoare pentru o pată de contrast. Iată o ţinută care va atrage priviri favorabile.

3. Culorile vii şi puternice nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba noastră. De aceasta dată am ales movul ca nuanţă principală ce se regăseşte în culoarea pantalonilor şi al colierului. O cămaşă simplă, un cardigan crem, o curea lată neagră şi botine în asorteu finisează perfect outfitul.

4. Că tot vorbeam de nuanţe puternice iată o ţinută care îmi place la nebunie! Pantaloni capri teal, un maieu simplu, un cardigan roz, un colier statement cu flori, o geantă de umăr şi pantofi neon sunt ingredientele perfectă pentru o ţinută şic şi tinerească.

5. Nimic nu poate întrece roşul şi atunci când el se află într-un cardigan modern, cu atât mai greu este de întrecut! Combinat cu o rochie în carouri, pantofi roşii moderni cu animal print şi un clutch dantelat va finisa o ţinută de neuitat.

Reclame