Cum ne îmbrăcăm la…prima întâlnire?

Vara trecută (wow,ce departe sună!) sau mai bine-zis vara aceasta am scris un articol legat de cum ne îmbrăcăm la prima întâlnire: https://justafashionista.wordpress.com/2012/07/31/cum-ne-imbracam-la-prima-parte/

Numai că acel prim articol avea ca subiect central vara când topurile şi fustele erau la mare căutare. Toamnă fiind acum, trebuie să fim atente să nu ne expunem prea rău şi să îngheţăm sau să folosim nuanţe teribil de aprinse. Ţinuta noastră trebuie să fie balansată şi mai ales, SĂ FIE PE PLACUL NOSTRU. Dragele mele, nu renunţaţi la preferinţele voastre doar pentru că lui s-ar putea să nu îi placă. Dacă v-a plăcut şi v-a invitat la întâlnire, se deduce automat că i-a plăcut şi stilul vostru. Nu trebuie să fii un intelectual pentru a realiza acest lucru.

Revenind la subiectul nostru, am creat ţinute care să cuprindă o serie largă de locuri unde v-aţi putea întâlni. Fie că este vorba despre o sală întunecată de teatru sau cinema sau un restaurant şic sau un loc romantic ca parcul, noi trebuie să fim mereu strălucitoare, trendy şi cu zâmbetul larg pe buze. Pentru că atunci când zâmbim suntem mult mai frumoase.

1.În parc: parcul presupune o plimbare mai lungă unde dacă nu stăpâniţi perfect tocurile, s-ar putea să vă cauzaţi nişte probleme nu tocmai plăcute la picioare. Mergeţi la sigur cu o pereche de pantofi coloraţi tip brogues, o pereche de blugi casual, o cămaşă lejeră dar trendy, brăţară colorată, colier romantic şi o geantă de umăr. Veţi fi foarte simpatică şi frumoasă.

2.În oraş: nici pe drumurile de oraş nu trebuie să vă cauzaţi probleme de picioare. Vă propun o pereche de cizme tip cowboy, o pereche de pantaloni coloraţi pentru a ieşi din monotonia vremii, o bluză simplă dar de efect, un bolero în dungi, un colier modern şi o geantă maxi. Mereu trendy, mereu perfectă.

3.Teatru/cinema: aici outfiturile trebuie să treacă la un nou nivel şi să atingă şicul aşa cum trebuie. Eu vă propun o bluză dantelată, un sacou elegant, dresuri negre, pantofi cu şiret, un clutch modern şi pentru a aduce o pată contrastantă de culoare, o fustă mini neon. Îl veţi impresiona cu siguranţă.

4.La restaurant: întâlnirea la o cină somptuoasă se află în visele multora dintre noi şi dacă se întâmplă să devină realitate, atunci trebuie să vă aflaţi la înălţimea aşteptărilor. Optaţi pentru o rochie modernă în mai multe nuanţe, dresuri elegante negre, o pereche de botine trendy, un clutch în asorteu şi un colier statement. Veţi fi în centrul privirii sale.

5.Oriunde,seara: dacă vă aflaţi în situaţia de a nu şti unde va avea loc întâlnirea, fiţi pregătite pentru orice situaţie şi optaţi pentru un top strălucitor în asorteu cu o pereche de pantofi eleganţi, o pereche modernă de pantaloni coloraţi cu un sacou în aceeaşi nuanţă şi o geantă şic dantelată. Tipul acesta de ţinută se va potrivi oriunde.

 

Reclame