Style Crush: Olivia Palermo

Olivia Palermo poate fi considerată o adevărată inspiraţie atunci când vine vorba de modă: prezentă la unele dintre cele mai importante prezentări de modă şi o adevarată maestră a combinaţiilor reuşite, aceasta reuşeşte să creeze de fiecare dată ţinute şic, stilate, elegante, casual, dulci sau trendy cu o uşurinţă surprinzătoare.

Puteţi urmări în colajul de mai sus unele dintre cele mai recente apariţii ale vedetei:

1. Layers diva: sunt combinate o fustă din voal cu mai multe straturi şi o bluză elegantă cu un singur umăr. Ţinuta este finisată cu o geantă colorată, un colier statement şi o broşă elegantă.

2. Best colours: culorile solide puse laolaltă nu se vor demoda niciodată. Mergeţi la sigur cu o pereche colorată de pantaloni, un sacou în contrast, o pereche elegantă de pantofi şi o geantă modernă.

3. Feeling sweet: noi, reprezentantele sexului feminin, suntem caracterizate de o feminitate dulce pe care o putem evidenţia cu hainele potrivite. O fustă bej din mai multe straturi, o bluză elegantă lila, pantofi simpli şi un clutch maxi vor asigura acest efect.

4. A bit of sparkle: fustele cu o crăpătură sexi sunt la ele acasă în acest sezon. Combinaţi-le cu o bluză simplă, o jachetă în nuanţe neutre şi sandale argintii sau aurii (după caz).

5. Going for preppy style: tipul acesta de stil nu se va demoda niciodată. Alegeţi o fustă mini în carouri, o bluză peplum în culori solide, o pereche de opincuţe elegante, un colier în contrast şi un clutch mic.

6. Animal print: nu mai este cazul să spun cât de importante sunt imprimeurile acestea. Olivia merge la sigur cu o pereche de pantaloni scurţi cu imprimeu, o bluză simplă crem, un colier lung, o geantă maxi şi pantofi eleganţă din nou cu imprimeu.

7. Print dress: O altă categorie importantă de imprimeuri sunt cele abstracte aşa cum este şi cel de pe rochia divei. O pereche de sandale elegante şi un clutch pastelat completează de minune outfitul.

8. Walking chic: o fustă mini albă, o cămaşă cu imprimeu, o pereche de balerini lejeri, o geantă maxi şi mai multe brăţări sunt ingredientele excelente pentru a alcătui un outfit demenţial.

9. Pastels lover: pastelurile au avantajul de a ne pune feminitatea în evidenţă şi acest lucru îl demonstrează şi ţinuta Oliviei. O fustă în culori pastelate, o bluză albă, brăţări colorate, balerini argintii şi o geantă funky alcătuiesc o ţinută minunată.

Reclame