Style Crush : Shay Mitchell

Pe Shay Mitchell o cunoşteţi cel mai probabil din serialul de succes „Pretty little liars” unde se impune cu succes ca actriţă talentată. Însă diva nu se remarcă doar prin rolurile sale, ci şi prin stilul natural cu accente trendy şi tinereşti. Dacă doriţi să vă lăsaţi inspirate, iată câteva dintre cele mai recente apariţii ale actriţei:

1.Colourful blazer: mergeţi la sigur cu un sacou colorat, pantaloni scurţi de piele, o bluză simplă albă, pantofi cu platformă şi un colier statement. Tipul acesta de ţinută va atrage cu siguranţă privirile.

2.Keepin’ it simple: fiţi casual cu o pereche de blugi obişnuiţi, un top cu imprimeu floral, brăţări şi sandale cu platformă.

3.Sparkle dress: rochiţele strălucitoare se află la loc de top sezonul acesta şi Shay le evidenţiază de minune cu un machiaj natural şi pantofi coloraţi.

4.All floral: ne aducem aminte de vară cu ajutorul unei rochiţe cu imprimeu floral, o geantă maxi bej, sandale aurii şi accesorii multicolore.

5.White hottie: little white dress-ul pare să ajungă din urmă little black dress-ul datorită senzaţiei de puritate şic pe care o oferă outfitului. Combinată cu o pereche de pantofi eleganţi, un clutch auriu şi bucle naturale va finisa o ţinută perfectă.

6.Gorgeous sequin: Shay mizează pe rochii de efect pentru a impresiona şi reuşeşte de minune. Rochiţa neagră cu decolteu strălucitor este perfectă pentru orice eveniment important.

7.Floral elegance: rochiţa cu flori teal aduce un romantism aproape de nostalgic şi croiala elegantă evidenţiază silueta frumoasă a actriţei. Combinată cu o pereche de pantofi cu fundiţă şi un zâmbet strălucitor creează un outfit demenţial.

8.Three tones: culorile solide aduse laolaltă niciodată nu vor da greş. Mergeţi la sigur cu o rochie în două tonalităţi şi o pereche de pantofi în contrast cu acestea. Veţi fi minunată!

9.Another type of peplum: dacă doriţi să fiţi eleganţa întruchipată, optaţi pentru o rochie peplum albă. Shay alege rochia aceasta superbă, pantofi cu platformă şi un minimum de machiaj.

 

Reclame