Style Crush : Laura Dundovic

Moda din Australia devine din ce în ce mai înfloritoare pe zi ce trece, iar modelul australian Laura Dundovic nu se sustrage de la această regulă. Prin ţinute reuşite şi outfit-uri demenţiale, aceasta a devenit rapid o adevărată inspiraţie în materie de fashion. În ţinutele sale se observă predilecţia pentru fuste sau rochii, contrastul între culori, coafurile reuşite în funcţie de outfit şi culorile deschise, sugestive.

Iată câteva dintre cele mai recente apariţii ale modelului:

1.Going for a contrast: o rochiţă albă frumos croită, pantofi de culoarea acvamarinului şi un clutch asortat nuanţelor.

2.Elegant lace: dantela este foarte apreciată şi se întâlneşte în acest costum încântător finisat cu un clutch şi pantofi argintii.

3.Floral cut-out: la prima vedere, rochia înflorată nu ar trezi interes dacă nu ar avea acea crăpătură sexi la nivelul abdomenului. Pantofii albi şi clutch-ul argintiu completează acest outfit reuşit.

4.Gothic princess: cu o rochie diafană neagră, pantofi şi clutch în aceeaşi nuanţă puteţi reda un trend ce pare să ia naştere sezonul acesta.

5.Sexy black: bluza neagră cu guler, fusta cu fermoar, cureaua de piele şi botinele cu platformă sunt puţin colorate de clutch-ul roşu.

6.Another type of dress: puteţi fi atracţia serii cu o rochie cu model ciudat, un clutch maxi şi botine cu platformă.

7.Mixture: o fustă cu imprimeu floral, o cămaşă albă lejeră, un colier statement, sandale mov şi clutch crem.

8.So shiny: o rochie din două straturi de material, curea de piele, accesorii şi sandale negre.

9.Colours: contrastul este din nou prezent între rochia lejeră galbenă şi brăţara maxi turquoise. Sandalele aurii completează de minune outfitul.

Reclame