Ţinute de…efect

Ţinutele de efect au început să se numere printre preferatele mele pentru că datorită lor obţinem efectul de 100% de feminitate romantică/sălbatică/îndrăzneaţă/delicată etc.Ţinutele de efect sunt acele outfituri care ne scot din cotidian şi ne evidenţiază prin diferitele „trucuri” la care apelăm. Vrem să fim strălucitoare gen o lady măcar o dată pentru a vedea cum este? Atunci, luaţi o fustă cu tul până la genunchi, o cămaşă cu model şi pantofi oxford şi veţi vedea cum veţi impresiona. Până la urmă, feminitatea trebuie evidenţiată şi trebuie să uităm de zona noastră de confort şi să intrăm în cea de strălucire şic.

Iată alte 5 ţinute pe care vi le propun:

1.Am observat deseori modele îmbrăcate casual care spulberă această impresie cu o pereche fenomenală de pantofi. Puteţi urma exemplul lor optând pentru o pereche de pantaloni cu model, o bluză lejeră, o geantă de umăr, colier şi cercei în acelaşi model şi o pereche de pantofi cu platformă. Veţi fi minunată!

2.Dacă vreţi să faceţi legătura între trecut şi prezent optaţi pentru o rochie retro colorată, ciorapi negri, botine cu studs (ar fi bine dacă aţi lua şi brăţară de acelaşi model) şi un clutch auriu. O ţinută ideală pentru cocktailuri, petreceri sau alte evenimente.

3.Nu trebuie să avem o funcţie foarte importantă pentru a imita stilul profesional. Este de ajuns să simţim imboldul de a părea şic-profi pentru a alege o fustă de piele, o bluză tip loose călduroasă, un colier statement, botine fenomenale (sunt atât de multe magazine cu preţuri super-accesibile) şi o geantă elegantă.

4.Unele dintre noi se simt într-adevăr lady cu printuri (mai ales că sunt şi în vogă) aşa că vă propun o rochie cu model retro. Pentru a balansa efectul de maturitate, optaţi pentru un bolero simplu, un clutch cu model îndrăzneţ, un colier şi botine şic.

5. Ce poate fi mai de efect decât o combinaţie magnifică de culori solide şi pantaloni scurţi cu ciorapi negri? Ei bine, imitaţi acest outfit cu o bluză simplă sau tip peplum colorată, o jachetă modernă (verişoara mea şi-a luat una asemănătoare cu doar 28 lei), pantaloni scurţi cu model, ciorapi negri, botine cu şiret, lanţ cu model şi o geantă de umăr colorată.Veţi fi uber-şic.

Reclame