Inspiraţie…printată

Da, cred că majoritatea am observat că imprimeurile sau printurile sunt foarte căutate pe piaţa modei şi nu putem decât să „profităm” din această informaţie. Hainele cu imprimeu sunt de-a dreptul minunate, aducând o serie de beneficii ţinutelor noastre. Spre exemplu, un imprimeu va însufleţi mereu un outfit monoton. Un imprimeu va aduce pata aceea necesară de culoare pentru a balansa corect lucrurile într-o ţinută. Un imprimeu va exprima starea noastră de spirit sau o idee pe care dorim să o expunem şi de ce să nu începem chiar cu outfit-ul nostru? Ceea ce constituie un atuu la un imprimeu îl reprezintă faptul că este adaptabil, uşor de purtat şi se găseşte într-o serie largă  de articole de vestimentaţie.

Iată câteva idei de combinaţii pe care vi le ofer:

1.Animal print. Mai găsiţi un imprimeu la fel de sugestiv decât acesta? Îl întâlniţi peste tot, zi de zi: botine, pantaloni, bluze, accesorii, etc.

Ţinută: bluză cu imprimeu de leopard, skinny jeans, sacou teal, botine tip cowboy, colier statement, geantă stylish.

2.Eleganţă sexi. Dacă nu v-aţi gândit că o rochie printată poate să sugereze un astfel de şarm, este timpul să o faceţi. Croiala rochiei cu banda şi umerii uşor transparenţi este de-a dreptul fenomenală.

Ţinută: rochie printată, brăţară elegantă, clutch cu imprimeu, ciorapi negri, botine moderne.

3.Graffiti. Şi imprimeul graffiti este în vogă sezonul acesta şi cel mai adesea îl veţi găsi la nivelul pantalonilor. Vă sfătuiesc să balansaţi printul acestora cu nuanţe uşoare, neutre.

Ţinută: pantaloni graffiti, jachetă crem, geantă roşie, botine crem.

4.Abstract. Pentru tipul acesta de imprimeu, vă sfătuiesc să optaţi pentru nuanţe contrastante, gen alb-negru. Vor pune accentul asupra tipului de print.

Ţinută: maieu alb, fustă neagră, botine oxford, jachetă cu imprimeu, ciorapi negri, geantă bej.

5.Un altfel de print. Dacă găsiţi un imprimeu sau un desen ca acesta de pe fustă, nu ezitaţă să cumpăraţi acea haină. Vă va fi de mare ajutor în multe situaţii.

Ţinută: cămaşă cu guler uşor transparentă, fustă plisată, ciorapi gri, geantă de umăr roşie, botine negre.

Reclame