Alo!În vogă!

Ca de obicei, fiecare nouă temă a unui articol o aleg brusc la întrebări pe care le aud adesea în jurul meu. Aşa s-a întâmplat şi în cazul acestui subiect când am observat fete purtând balerini în zile de ploaie. Am rămas puţin uimită pentru că balerinii chiar nu protejează împotriva frigului sau a umezelii. Din nefericire, se găsesc aproape în orice magazin şi tinerele tind să-i cumpere pentru că sunt lejeri şi deloc scumpi. Însă, nu trebuie să vă riscaţi sănătatea purtându-i când nu trebuie. Da, sunt frumoşi în zilele însorite când mergem la plimbare/şcoală/facultate, dar nu şi când toamna îşi arată capriciile răcoroase.

Trecând prin acest subiect, vă propun nişte înlocuitori perfecţi pentru balerini. Pantofii cu şirete tip brogues. Spun brogues, deoarece aşa li se spune în engleză. Aruncaţi o privire pe google sau pe polyvore pentru a vă lămuri şi mai bine asupra temei de astăzi.

Acest tip de pantofi sunt extrem de lejeri, îmbracă piciorul excelent şi ceea ce este şi mai bine, sunt foarte promovaţi sezonul acesta. De aceea i-am şi inclus la categoria lucrurilor în vogă.

Iată câteva moduri în care îi puteţi purta:

1.Stylish: pantaloni lucioşi, bluză cu model, sacou în nuanţa ţinutei, geantă simplă şi şosete drăguţe cu dantelă la margine (sunt înnebunită după aceste şosete!). Ca machiaj, optaţi pentru unul simplu cu accent asupra ochilor.

2.Casual: o bluză largă colorată, skinny jeans, un lanţ maxi în culoarea pantofilor, geantă cu diferite imprimeuri. Ca machiaj, propun un ruj roşu pentru a ieşi din tiparele simplului.

3.Îndrăzneţ: o pereche simplă de pantaloni, o cămaşă albă, o jachetă de piele (pantofii ar fi ideal să aibă modelul jachetei) şi un clutch corai. Un ruj în aceeaşi nunaţă va fi demenţial.

4.Combinat: o pereche de pantaloni graffiti,o jachetă călduroasă şi o geantă maxi.Propun ca machiajul să fie natural pentru că sunt suficiente combinaţii în acest outfit.

5.Party: o rochie demenţială, şosete dantelate, brăţară cu studs, clutch alb elegant. Buzele trebuie să aducă o pată de culoare (roz sfătuiesc eu) şi machiajul ochilor să conţină argintiu.

Reclame