Cum ne îmbrăcăm la…

Sau, şi mai bine-zis, cum ne îmbrăcăm în prima zi de şcoală?

Ştiu, şcoala este un subiect urât. Am trecut prin ea 12 ani şi ştiu că nu este tocmai cel mai frumos subiect. Dar….hainele sunt! Iar prima zi de şcoală înseamnă de cele mai multe ori haine noi şi momentele când le dăm peste faţă celor invidioşi. Să fim sincere şi să ne recunoaştem sentimentul de triumf când le „blocăm” pe cârcotaşe cu outfit-urile noastre. Of, şcoala aceasta!

Eu vă propun în acest articol 5 ţinute care să vă aducă zâmbetul pe buze, dar care să vă şi inspire în prima zi de „back to school”.

Însă, înainte de a vi le prezenta, trebuie să remarc câteva „lucruri” care NU trebuie făcute în prima zi de şcoală.

1.NU machiaj excesiv.

2.NU haine decoltate.

3.NU imitarea unor vedete pentru că nu toate promovează preppy style.

4.NU simplităţi.

Acum, iată cele 5 ţinute:

1.Dacă optaţi pentru blugi, încercaţi să ieşiţi din uzual cu o cămaşă funky, un bolero dantelat, botine tip cowboy şi o geantă modernă.

2.Dacă sunteţi tipul mai sportiv, ei bine, alegeţi o pereche mai ciudată de pantaloni, la care adăugaţi o cămaşă colorată, un lanţ cu model, adidaşi înalţi şi o geantă drăguţă.

3.Dacă vreţi să urmaţi cele mai noi trenduri, alegeţi o pereche de pantaloni cu imprimeu floral, o cămaşă cu guler, brogues (pantofiori confortabili) şi o geantă cu model.

4.Dacă doriţi să denotaţi stil, atunci alegeţi o pereche de pantaloni coloraţi, o cămaşă delicată, un bolero elegant, balerini aurii şi o geantă uşoară.

5.Dacă doriţi să fiţi regina deschiderii noului an şcolar, alegeţi o fustă cu model, un top simplu colorat, un bolero dantelat, botine cu toc şi o geantă elegantă. Vor suferi colegii voştri băieţi, o da!

Anunțuri