Alo!În vogă!

Astăzi am ales o ţinută potrivită pentru petreceri sau evenimente importante (la ţinuta zilei)  şi tot astăzi am decis să vă arăt un articol de vestimentaţie potrivit pentru o serie largă de evenimente de la o plimbare simplă la o sărbătorire a unui eveniment. Este foarte căutat şi în vogă sezonul acesta.

La ce mă refer?Este vorba de bluza strălucitoare,simplă sau cu model.Se pot face o mulţime de combinaţii cu rezultate uimitoare pentru voi.

Nu mai continui cu vorba,ci vă arăt câteva modele sau combinaţii pe care le puteţi face cu o bluză strălucitoare.

1.Bluză în două culori, colanţi simpli, jachetă neagră, un colier modern, clutch în tonalitate cu nuanţa acestuia şi pantofi demenţiali roşii. Recomand ca şi buzele să fie tot roşii.

2.Bluză glitter, pantaloni capri cu imprimeu floral, colier colorat, clutch funky, brăţară şi sandale aurii.Asemenea clutch-ului, ar trebui pus accentul pe lungimea genelor la aceastp ţinută.

3.Bluză cu model crem ,pantaloni cu imprimeu floral, bolero elegant, colier funky, pantofi simpli maro deschis, geantă profesională. Propun un machiaj simplu şi natural.

4.Bluză cu dungi glitter, pantaloni argintii, botine gri, bolero dantelat, geantă roşie în perfectă tonalitate cu talpa botinelor. Propun un fard de ochi argintiu.

5. Bluză strălucitoare la nivel superior, fustă mini cărămizie, ciorapi negri, brăţară aurie, colier în aceeaşi tonalitate, clutch roşu, botine negre. Propun un ruj maro pentru o finisare perfectă.

Reclame