Cromatica (teal)

În ciuda faptului că toamna se instalează cu rapiditate în tonalităţile sale cafenii, noi totdeauna putem profita de culorile aprinse, puternice. Nu este o condiţie ca doar vara sau primăvara să îmbrăcăm ţinute în astfel de culori, o putem face la fel de bine în orice anotimp. Doar că trebuie să ştim să echilibrăm proporţional culorile aprinse, balansându-le cu acele culori specifice sezonului. În acest caz,trebuie să echilibrăm hainele colorate cu nuanţe ca: bej, crem, maro, kaki, berry (violet închis), bleumarin.

Culorea pe care o propun astăzi este cea teal (în engleză) şi un acvamarin în română.Este o culoare care predispune la energie, revigorare şi aduce un balans rece în outfit.

Iată unde şi cum putem folosi această nuanţă (se află printre preferatele mele în ultimul timp,ha) :

1.Pantaloni : pantalonii coloraţi sunt un mod de a aduce zâmbetul pe buze.Pentru un look modern, optaţi pentru o bluză elegantă neagră, un sacou pentru a ne feri de temperaturile reci ale sezonului, botine moderne şi o geantă maro deschis.

2.Bluză : o bluză în această tonalitate ne va feri de culorile închise ale toamnei.Combinată cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, botine tip cowboy, un statement necklace (colier mare) şi geantă maxi va oferi o ţinută demenţială.

3.Sacou şi sandale : dacă s-a terminat vara, nu înseamnă cu nu mai putem purta sandalele noastre preferate la evenimente importante sau sărbătoriri. O fustă mullet, un top simplu negru, un sacou colorat şi un clutch negru vă vor oferi ţinuta ideală.

4.Accesorii : da, nu este neapărat nevoie să purtăm haine în această culoare. O pereche de blugi confortabili, un trench bej adecvat sezonului, botine cu model, geantă funky şi accesoriile colorate vor definitiva un outfit minunat.

5.Rochie şi clutch : rochiile în două culori sunt la mare căutare zilele acestea. O astfel de rochie, combinată cu un bolero elegant, ciorapi negri, botine în tonalitate cu ţinuta şi un clutch simpatic sunt „ingredientele” unui outfit reuşit.

Anunțuri