Alo!În vogă!

Leather. Leather. Leather. Sau în limba română piele. piele. piele.

Da, acesta este subiectul pe care îl abordez cu multă plăcere astăzi pentru că pielea are multe avantaje în ceea ce priveşte hainele. Să enumăr câteva? În primul rând, se remarcă aerul uşor îndrăzneţ pe care îl oferă ţinutei, apoi accentul de şic atât de necesar în realizarea outfit-ului ideal.

Pielea se întâlneşte în diferite articole de vestimentaţie şi nu trebuie să vă temeţi să le încercaţi pe toate! Vă propun în continuare câteva combinaţii pe care le puteţi face şi hainele unde puteţi întâlni pielea:

1.Bluză:  atunci când aveţi piele la nivelul superior al corpului, ar fi indicat ca în restul ţinutei să predomine alte materiale. Eu propun pantalonii cu imprimeu floral (atât de în vogă sezonul acesta!) asortaţi cu un clutch şi botine în culori neutre. Vor alcătui o ţinută de neuitat!

2.Pantaloni:  pantalonii de piele sunt recomandaţi cu multă căldură celor care nu se tem să fie îndrăzneţe. O pereche de acest tip cu o bluză lejeră, pantofi uşori  (pentru a balansa lucrurile aşa cum trebuie), un lănţişor lung şi o geantă maxi sunt „ingredientele” perfecte.

3.Rochie:  ei bine,rochia de piele reprezintă acel „ceva” care va alcătui o ţinută perfectă fără prea multe combinaţii sau accesorii. Combinată cu o pereche mortală de sandale aurii, o brăţară maxi şi un clutch vişiniu va defintiva un outfit demenţial. Recomand ca buzele să fie în aceeşi tonalitate cu clutch-ul.

4.Fustă:  fusta de piele neagră este un articol de vestimentaţie dorit în garderoba noastră. Nu numai că se pot face o mulţime de combinaţii spectaculoase, dar poate fi folosită în multe ocazii. Eu propun un top simplu, o vestă dantelată, un lănţişor funky, pantofi moderni şi geantă în aceeaşi culoare.

5.Jacheta:  jacheta de piele este un must-have toamna! Cu o bluză uşoară, pantaloni cu imprimeu floral (da,tot ei), botine şic şi un clutch roz veţi obţine o ţinută perfectă.

Reclame