Alo!În vogă!

Sau ar putea fi o mică exagerare din partea mea pentru această temă pentru că astăzi discutăm despre minunatele micuţe rochii negre sau bine cunoscutele „little  black dresses”.Este o temă ce trebuia abordată,deoarece acest tip de rochii par a nu se demoda niciodată şi ele ne invită la a fi creative atunci când vine vorba despre cum să le accesorizăm.De asemenea,sunt potrivite pentru o mulţime de ocazii şi au marele avantaj de a pune în valoare silueta purtătoarei.

Aşa că,atunci când sunteţi în impas şi nu ştiţi cu ce să impresionaţi,optaţi pentru little black dress.Sigur nu veţi da greş.

Cum am putea să le combinăm astfel încât să ieşim din comun?Şi când spun „să ieşim din comun” mă refer la partea bună a expresiei.Iată 5 idei pe care vi le propun:

1.Animal print 

 

Animal print-ul pare a nu intra în istoria modei prea curând şi împreună cu rochiţa neagră va alcătui o ţinută fabuloasă.Very fierce.

 

2.A pop of colour

 

Cromatica niciodata nu va fi dezamăgitoare şi cu o pereche de sandale colorate,un clutch multicolor şi un lanţ auriu veţi obţine o ţinută remarcabilă.

3.Only black?

 

Obişnuiţi-vă să impresionaţi şi păstraţi asul în mânecă pentru orice ocazie.Surprinde-ţi publicul cu o ţinută bazată pe negru la care adăugaţi pantofi roşii.Va fi demenţial!

 

4.My special blazer

 

Dacă aveţi prin garderobă un sacou mai special nu ezitaţi să îl folosiţi la ţinută.Cu o pereche de pantofi eleganţi şi un clutch ornamentat veţi fi very stylish.

5.The gorgeous pair of shoes

 

De foarte multe ori pantofii pot salva o ţinută sau o pot…clasifica drept banală.La little black dress adăugaţi o pereche mortală de pantofi cu toc,un clutch în tonalitate cu ei şi accesorizaţi după pofta inimii.

Reclame