Inspiraţie…de asfinţit

Data trecută v-am prezentat ţinute inspirate din răcoroasa şi revigoranta dimineaţă care pare să fie tonicul perfect pentru outfit-uri vaporoase,fine,şic.

În acest nou articol vă prezint o altă parte importantă a zilei şi anume,după-amiaza.O mai putem numi amurg,asfinţit,apus de soare.Este un moment aproape magic când soarele se coboară printre nori,când razele sale capătă o nouă strălucire şi când ne oferă impresia unui moment misterios,plin de semnificaţii.

Ţinutele inspirate de acest moment al zilei trebuie să fie în culori calde care să accentueze frumuseţea feminină,de o eleganţă aparte şi chiar puţin sofisticată.

Nu mai lungesc vorba şi vă prezint ţinutele create special pentru acest articol pe http://www.polyvore.com/ :

1.Pantaloni capri roşii,bluză cu model,pantofi şi sacou alb,geantă aurie.Perfectă pentru profesionistele care doresc culoare în business.

2.Rochiţă corai,vestă dantelată albă,sandale cu platformă,clutch auriu,lănţişor cu floare.Ideală pentru o lady,genială pentru publicul masculin.

3.Bluză cu model,pantaloni maro,sandale galbene,colier auriu,clutch crem.Potrivită pentru cele şic care vor să impresioneze.

4.Bluză vaporoasă galbenă,pantaloni largi roşii,vestă neagră,clutch auriu cu negru la fel ca sandalele cu platformă.Perfectă pentru un eveniment important.

5.Rochie modernă roşie,ciorapi gri petrol,pantofi în mai multe culori,brăţară roşie,colier auriu,clutch crem.Ideală pentru cele fermecătoare.

Anunțuri