Inspiraţie…

…matinală.

Când razele soarelui se strecoară blând printre ramuri,când picăturile de rouă strălucesc reci pe petalele florilor,când agitaţia zilei porneşte într-un vals trepidant,când răcoarea plăcută îţi mângâie pomeţii şi îţi înfioară simţurile…

Da,cu siguranţă putem fi inspirate de dimineţile plăcute din orice anotimp,de tonalităţile lor vibrante şi pătrunzătoare.Dar cel mai bine putem fi inspirate de culorile lor,iar eu vă propun astăzi o temă specială cu inspiraţie matinală.

Pentru cele care nu iubesc atât de mult acest subiect,pregătesc în curând şi o inspiraţie pe înserate.

Însă,până atunci,iată câteva ţinute inspirate de splendoarea dimineţilor:

1.Profităm că încă mai avem câteva zile plăcute (nu caniculare) de vară şi alcătuim o ţinută trendy formată din fustă mullet,cămaşă turquoise,sandale colorate şi clutch roz.

2.Pentru că nu toate zilele sunt călduroase,putem opta pentru o rochie lejeră,sacou verde,sandale kaki şi un clutch colorat cu flori (perfect pentru a aduce aminte de dimineţile înflorate).

3.Toamna nu este departe,aşa că vă propun o cămaşă cu model,skinny jeans,pantofi lejeri în tonalitate cu sacoul albastru,brăţară aurie şi clutch crem.

4.Stilul preppy este la mare căutare şi inspirat de culorile dimineţii,va aduce un plus de farmec.Pantaloni capri albaştri,cămaşă albă,lanţ lung,pantofi bleu şi geantă elegantă cu model.

5.Romantismul dimineţilor calde de vară se regăseşte în această ţinută formată din rochie cu imprimeu floral,pantofi de culoarea acvamarinului,sacou maro şi geantă în tonalitate cu restul outfit-ului.

Reclame