Ţinute de…nuntă

     Cum ne îmbrăcăm la o nuntă astfel încât să ne simţim bine, să strălucim şi să  fim adevărate „fashioniste”?

Este o întrebare care de multe ori ridică probleme,mai ales ca noi,reprezentantele sexului feminin,tindem să ne facem probleme din cele mai diverse lucruri.Ne întrebăm pentru ce fel de ruj să optăm,dacă ar trebui să purtăm tocuri sau nu,ce fel de lungime să aibă fusta sau multe altele.

Iată câteva sfaturi pentru o nuntă:

1.NU purtăm alb.Doar în cantităţi mici pentru că nu dorim să eclipsăm mireasa.

2.Purtăm tocuri şi când vine momentul dansului,trebuie să avem pregătiţi nişte balerini în geantă.

3.Machiajul este bine să fie în armonie cu restul ţinutei.

4.NU trebuie să ne temem să încercăm lucruri noi.Poate descoperim un nou stil care ni se potriveşte.

5.Evidenţiaţi trendurile momentului şi veţi străluci atât în interior cât şi în exterior.

Iată câteva ţinute pe care le-am creat pe polyvore:

1.În contrast,eleganţă,stil: rochie în culoare pastelată,pantofi şi clutch într-o culoare vibrantă.Machiaj: ruj roz închis,fard de pleoape neutru,fard de obraz roz.

2.Modern,trendy: rochie dantelată,pantofi corai în tonalitate cu clucth-ul.O bluză cu model pentru serile reci.Machiaj: ruj cappucino,fard de ochi negru,fard de obraz corai.

3.Extravagant,elegant: Pantaloni în stil fustă alb-negru,sacou crem,pantofi cu platformă în aceeaşi culoare,clutch modern cu model.Machiaj: lipgloss peach,fard de ochi alb în contrast cu negru, perle.

4.Modern,şic,contrast: rochie peplum bleumarin,pantofi cu platformă în tonalitate cu clutch-ul acvamarin,brăţară cu model auriu.Machiaj : ruj roz,fard de ochi albastru, fard de obraz roz.

5.Elegant,îndrăzneţ,şic: rochie cu model în contrast,pantofi în aceeaşi tonalitate,clutch elegant alb.Machiaj: ruj corai,fard de ochi alb,fard de obraz corai.

PS: LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE ÎŞI SĂRBĂTORESC ASTĂZI ZIUA DE NUME!

Reclame