Cromatică (pastel)

Începând de astăzi,vă introduc un nou subiect şi anume:cromatica.De ce acest tip de subiect?Am remarcat deseori persoane nehotărâte în a cum combina anumite culori,în a cum fi delicate sau îndrăzneţe în funcţie de culorile ţinutei sau a nu şti cum să atenueze o anumită culoare cu o alta.

Culorile sunt superbe şi trebuie să ştim să evidenţiem acest atribut al lor.Fie că vorbim de candoarea albului,romantismul violetului,exuberanţa galbenului şi liniştea albastrului,avem o întreagă gamă de culori pentru a ne exprima o stare,pentru a o îmbunătăţi sau pur şi simlu pentru a o pune în valoare.Ni se potriveşte un anumit tip de culoare?Cu atât mai bine pentru noi,am creat acest topic şi vă puteţi ghida după el în combinarea ţinutei.

Pentru astăzi,profitând că este vară şi culorile sunt în mare vogă,am ales pastelurile.Cu toate ştim că pastelurile sugerează delicateţe,feminitate ascunsă,visuri pline de speranţă.

Cum să realizăm un pastel perfect?Iată aici nişte idei:

1.Fineţe: rochie roz pal,sacou bleu,pantofi şi clutch argintiu de efect.Un lănţişor cu cheie va spori farmecul ţinutei,deşi orice lănţişor cu model poate fi perfect.

2.Extravaganţă: pentru un eveniment important puteţi opta pentru pantaloni aurii,bluză roz pal,pantofi lila şi clutch colorat.Colierul auriu este de nelipsit!

3.Eleganţă: pantaloni capri verde deschis,o bluză cu imprimeu floral,pantofi şi geantă asortată.Veţi reprezenta eleganţa înnăscută.

4.Divă: bluză strălucitoare lila,colanţi crem,pantofi cu vârf corai,clutch crem,colier auriu.Veţi cuceri inima oricărui iubitor de frumos.

5.Şic: pantaloni bleu,cămaşă portocaliu deschis,pantofi cu baretă,sacou roz pal şi geantă crem.Veţi fii un all-pastel.

Reclame