Cum ne îmbrăcăm la…

…la cumpărături?

Iată o întrebare relativ uşoară care însă ridică probleme ca:dacă iau tocuri nu mă vor durea picioarele,oare această bluză va părea deplasată în magazine,pantalonii roşii sau cei verzi,pentru ce geantă ar trebui să optez,etc.

Sfatul meu este următorul: cu cât sutem mai stilate şi avem încredere în noi,cu atât mai repede vom găsi ceea ce dorim.Şi pentru a fi şi mai simplu,adoptaţi un anume stil când mergeţi la cumpărături gen sofisticata,adorabila,eleganta,şi multe altele.

În acest articol,vă voi prezenta 5 ţinute în funcţie de stiluri pe care le puteţi purta vara.

1.Sofisticat: stilul acesta le prinde de minune pe cele care doresc să strălucească printre stativele cu haine.Blugi confortabili,top colorat,vestă glam,colier auriu asortat cu pantofi mortali şi geantă elegantă sunt elemente ideale pentru acest stil.

2.Casual: un stil potrivit pentru majoritatea dintre noi (şic şi lejer).Pantaloni moderni,bluză cu model,brăţară,geantă neagră şi pantofi uşori reprezintă lucrurile ideale pentru acest stil.

3.Modern: numesc modern acest stil pentru că această ţinută conţine un cocktail inedit format din fustă mini,cămaşă cu carouri,sandale cu platformă şi geantă elegantă.

4.Adorabil: da,dacă dorim să lăsăm copilul din noi să zâmbească putem opta pentru un tricou cu model simpatic ca acesta,pantaloni coloraţi,pantofi uşor şi o geantă lejeră.

5.Elegant: pentru cele care nu pot renunţa la acest stil,propun o rochie fină pastelată,sacou preferabil negru,geantă în culori neutre şi sandale cu platformă.

Reclame