Cum ne îmbrăcăm la… (prima parte)

OK,astăzi abordez o temă „altfel” şi anume:cum ne îmbrăcăm la prima întâlnire.Ştiu că reprezintă o temă mai dificilă,dar ea poate fi rezolvată foarte uşor în funcţie de două elemente:locul întâlnirii şi personalitatea noastră.Degeaba suntem invitate la cinema dacă noi ne îmbrăcăm de parcă am merge în parc şi viceversa.

Iată nişte sfaturi de care trebuie să ţinem cont:

1.ar fi bine să ştim unde ieşim pentru a ne îmbrăca corespunzător.Dacă nu se află şi este o întâlnire-surpriză,optaţi pentru blugi,o bluză simplă,un sacou şi pantofi cu toc.Această combinaţie nu va da niciodată greş.

2.încercaţi să nu vă gândiţi tot timpul la ce i-ar plăcea lui să vă alegeţi ca îmbrăcăminte.Dacă a fost atras de voi şi v-a invitat la întâlnire,înseamnă că i-a plăcut şi stilul vostru.

3.fiţi liniştite şi fermecătoare-uneori un zâmbet valorează cât 1000 de cuvinte.

4.fiţi stilate-el va ştii să aprecieze o femeie bine îmbrăcată.

5.nu exageraţi (exagerările sunt potrivite doar în anumite situaţii)

Şi lista poate continua la nesfârşit.Însă acum vă voi arata 5 ţinute potrivite pentru anumite tipuri de întâlniri:

 

1.în oraş: nu încercaţi să luaţi tocuri imense pentru a-l impresiona,este destul de greu să te plimbi câteva ore doar cu ele.Propun blugi negri,cămaşă modernă,un lanţ funny,geantă  şi pantofi comfortabili.

2.în parc: fusta de blugi,topul viu colorat,pantofii cu toc şi clutch-ul colorat alcătuiesc elementele perfecte pentru o plimbare în care dorim să ne simţim bine.

3.la restaurant: da,ne place să fim servite în localuri elegante şi pentru acest tip de întâlnire trebuie să avem pregătită o rochiţă elegantă,pantofi şi clutch auriu.Se vor potrivi de minune!

4.la o petrecere: trebuie să fiţi strălucitoare (pantaloni de piele,bluză lejeră,sandale cu platfomă,geantă şi colier în aceeaşi tonalitate).

5.la teatru: adoptaţi stilul romantic optând pentru o rochie lejeră,sandale cu platformă,o jachetă elegantă şi clutch potrivit cu restul ţinutei.

Reclame