Ţinute de…EFECT

Dragi cititori/cititoare,este timpul să lăsăm timiditatea deoparte şi să profităm de tinereţe,frumuseţe,sănătate şi să încercăm să alcătuim ţinute de efect!Avem doar o viaţă şi trebuie să purtăm ceea ce ne place astfel încât să ne satisfacem dorinţele lăuntrice,dar şi să oferim o imagine încântătoare celor din jur.

Iată nişte sfaturi pe care vi le ofer pe acest subiect:

1.La fel de şic ca o profesionistă: nu contează dacă lucrăm într-un domeniu pentru a purta ceva specific acelui domeniu.Spre exemplu,această ţinută poate fi purtată la fel de bine şi la o ieşire cu pantofi negri şi geantă galbenă pentru o pată de contrast.

 

2.Creează-ţi propriul trend: ce dacă vara asta se poartă culorile neon,tu poţi la fel de bine să faci combinaţii surprinzătoare ca şi aceasta (fustă şi geantă acvamarin fresh,pantofi şi bluză mov elegantă).

3.Combină,combină,combină: uneori poţi fii extrem de uimită de felul în care unele articole de vestimentaţie merg mână în mână.Ca şi în acest exemplu,topul în dungi şi fusta cu imprimeu par ideale pentru sacoul şi clutch-ul floral.

4.Inspirate de mediul înconjurător: da,de cele mai multe ori ne găsim inspiraţia în cele mai obişnuite elemente-în acest caz,florile.Colanţii cu model,cămaşa largă,pantofii eleganţi şi clutch-ul negru sunt elementele ideale pentru o ţinută perfectă.

5.Dacă nu rişti nu câştigi: principiul acesta se aplică de minune şi în lumea modei şi îl poţi aplica şi tu!Fii regina balului cu o rochie îndrăzneaţă,pantofi cu model şi un clutch modern.

 

 

 

 

Anunțuri