Alo!În vogă!

Bluze cu model,eşarfe cu model,fuste cu model,pantofi cu model…De ce nu şi pantaloni cu model?

Aceştia par a fi unul dintre must have-urile momentului:nu numai pentru că sunt extrem de şic,dar şi deoarece oferă un stil aparte,în funcţie de ce reprezintă.Ei pot fi foarte uşor combinaţi cu bluze simple,sacouri,topuri moderne şi multe altele.

Spre exemplu,mi-am cumpărat recent două perechi de colanţi cu model şi sunt încântători!Unii au imprimeu de leopard iar alţii au mesaje şi litere scrise cu auriu pe un fundal negru.

Iată nişte idei pe care vi le ofer spre a învăţa cum să purtaţi pantalonii cu model:

1)Tipa îndrăzneaţă

Graffitiul pare a fi peste tot în jurul nostru,de ce nu şi pe proprii pantaloni?Pentru a da totuşi un aer de eleganţă,am ales pantofi negri cu platformă,bluză uşoară,un lanţ lung şi clutch negru cu model.

2)Tipa romantică

Trandafirii sunt recunoscuţi drept cele mai iubite flori şi pentru a ne demonstra dragostea faţă de ei,îi putem avea mai nou pe proprii pantaloni.Sandale corai cu funtiţă,top crem,lănţişor şi clutch din aceeaşi gamă alcătuiesc elementele perfecte în combinaţie.

3)Tipa profesională

Pentru cele care nu doresc totuşi să depăşească o anumită limită,propun această ţinută formată din pantaloni cu model de flori,pantofi eleganţi,cămaşă satinată şi geantă cu culori aflate în contrast.

4)Tipa şic

Atunci când eşti şic eşti,de fapt,o maestră a combinaţiilor.Puteţi dovedi acest lucru mixând elemente ca în ţinuta de mai sus:pantofi,pantaloni 3/4 cu model,un top elegant şi vestă lungă cu model la spate.

5)Tipa trendy

Tipa trendy niciodată nu se va da înapoi de la a spune „da” celor mai noi tendinţe în modă,în acest caz o combinaţie fatală formată din pantaloni cu imprimeu de leopard,vestă roz în perfectă armonie cu botinele moderne şi un clutch în acelaşi model.

Anunțuri