Alo!În vogă!

Vara este aici cu toate simfoniile ei:de la zilele toride la strălucirea soarelui,de la adierea blândă a vântului la gândul vacanţei sau al concediului şi toate elementele care par să ne facă să visăm cu ochii deschişi la toate posibilităţile pe care le avem.

Aceasta este introducerea pregătitoare pentru articol,pentru că elementul principal pare să întocmească exact caracteristicile prezentate mai sus.Este vorba de mullet dresses-mullet skirts.Nu ştiu exact definiţia în limba română,dar o să vă daţi seama imediat despre ce vorbesc.Este vorba de tipul de rochii sau fuste care la spate vin mai lungi,iar în faţă mai scurte.

Iată nişte combinaţii pe care vi le propun:

1.Această rochiţă este punctul forte al ţinutei.Am pus-o în valoare prin pantofii eleganţi şi clutch-ul albastru aflate în acelaşi timp în contrast şi asortate.O rochiţă lejeră,dar şi elegantă care evidenţiază atuu-rile eternului feminin.

2.O ţinută ideală pentru orice ocazie.Culoarea acvamarinului sugerează răcoarea iar în contrast cu ea intră cărămiziul,pentru un plus de exotism.

3.Ţinută sexi,modernă,perfectă pentru vară de la negrul sandalelor şi al bluzei la coraiul fustei şi al clutch-ului.

4.O ţinută mai elegantă,dar şi sofisticată în acelaşi timp.Fustă vişinie,sacou negru,botine elegante şi geantă bej-elementele perfecte pentru o ţinută răvăşitoare.

5.Mireasa colecţiei propune o fustă elegantă neagră,bluză dantelată,pantofi cu platformă şi o geantă minunată.

 

Anunțuri