Inspiraţie…de vacanţă

Iată că am ajuns la unul dintre cele mai frumoase subiecte ale verii-vacanţa!Cât este vara de lungă,avem posibilitatea de a ne petrece timpul şi de a ne relaxa unde dorim.Dacă avem buget,mergem şi vizităm cele mai exotice locaţii.Dacă nu,putem reproduce prin haine celebrele locaţii exotice.Oricum o facem,tot ieşim pozitiv în ambele situaţii.

Din Fiji în Hawaii,iată câteva dintre ţinutele create de mine:

Iată aici o ţinută inspirată de peisajul luxuriant din Caraibe.Rochiţă uşoară cu motive exotice,sandale înalte cu model şi gentuţă şic,toate reprezentând perfect exotismul.

În această ţinută am fost inspirată de insula Mauritius-un loc exotic şi plin de frumuseţe.Rochiţa galbenă,sandalele albastre  şi clutch-ul cu model de piscină definitivează acest look exotic.

Iată şi o ţinută inspirată de Hawaii!Fusta cu motive tipice insulelor,cămaşa lejeră legată în talie,colierul hawaiian şi sandalele cu model redau perfect peisajele însorite.

French Riviera…când ne referim la această destinaţie,ne gândim automat la lux,prestanţă şi eleganţă.Rochiţa şic cu model,balerinii albaştri şi gentuţa cu model marin formează o redare ideală a peisajului francez.

Ultima,dar nu cea din urmă,este o ţinută inspirată din Fiji.Sandale cu platformă,fusta cu model modern în degradeu şi topul în culoarea acvamarinului alcătuiesc o ţinută ideală de vacanţă.

Ce părere aveţi despre această idee?Vă place?

Anunțuri