Ţinute de…

…blugi.Despre asta vom discuta astăzi:cum să fii şic şi casual purtând blugi.

Datorită popularităţii lor,blugii par să tindă spre normalitate,iar ei au ajuns să fie purtaţi când mergem la cumpărături,când ieşim la o plimbare lejeră sau pur şi simplu când dorim să ne simţim bine.Pentru a ieşi în evidenţă când porţi blugi,este nevoie de ceva mai mult decât o pereche de firmă:este nevoie de nota aceea şic dată doar de hainele mai puţin utilizate.

Dacă doriţi să ieşiţi în evidenţă prin bunul gust,iată câteva modalităţi de purtare a blugilor astfel încât să fie şic:

Iată o ţinută ideală pentru plimbări,pentru cursuri sau întâlniri.Tipul acesta de skinny jeans deschişi la culoare se potrivesc foarte bine cu culorile calde gen portocaliu,galben,roşu,roz sau alte combinaţii.Lanţul şi poşeta sunt accesoriile perfecte.

Pentru tipul acesta de blugi,propun o bluză mai ieşită din comun prin modelul de la baza gâtului.Fiind lungă,am adăugat o curea (dar merge foarte bine şi o centură) plus pantofi şi geantă în culori neutre pentru a evidenţia restul ţinutei.

Cine a spus că blugii trebuie să fie neapărat albaştri?Şi negrul merge de minune.Albastrul intens este în mare vogă şi,pentru a crea un contrast,am adăugat un lănţişor roşu cu negru în formă de inimă şi o geantă şic ale cărei culori se regăsesc în restul ţinutei.

Dacă dorim eleganţă şi blugi într-o singură ţinută,iată combinţia ideală:bluză strălucitoare,pantofi cu imprimeu de zebră care se regăseşte în clutch.Proporţiile sunt egale iar ţinuta va fi ideală pentru orice eveniment.

Închei tema cu un all-jeans:denim atât la bluză cât şi la pantaloni.Pentru o notă de eleganţă,am adăugat aceşti pantofi dantelaţi adorabili şi o gentuţă la fel de superbă.Totul denotă şarm iar ţinuta va fi sigur invidiată.

Anunțuri