Alo!În vogă!

Când spui în vogă,automat te referi la tendinţele actuale.Iar printre tendinţele acestui sezon se află în poziţie fruntaşă CONTRASTUL. Da,exact contrastul.Lăsând deoparte obişnuitele concepţii că galbenul merge cu nu-ştiu-ce-culoare sau că albastrul merge de minune cu albul,noua modă ne sfătuieşte să lăsăm deoparte inhibiţiile şi să încercăm ceva nou,dar în limita rezonabilului.Nu te îmbraci în 7 culori doar de dragul contrastului.Totul trebuie făcut cu raţionament,astfel încât ţinuta să iasă perfect.

Pentru un plus de ajutor,am creat aceste ţinute pe http://www.polyvore.com/ :

Această ţinută,perfectă pentru orice ieşire,propune contrastul verde-portocaliu.Pentru a nu părea deplasată ţinuta,am adăugat un lănţişor verde şi o geantă în culori neutre.

O ţinută mai puţin colorată,dar abordând contrastul albastru-argintiu.Geanta în dungi stil marinar pare să spună că ţinuta este perfectă pentru acest sezon.

De această dată,contrastul se mută asupra accesoriilor,mai precis-asupra genţii.Modernă prin designul care sugerează o tastatură,dar şi la modă prin contrastul rainbow-curcubeu,geanta este extrem de reuşită.Am adăugat-o la pantalonii negri si bluza largă verde.

Aici putem vorbi despre proporţii matematice,dar nu de-acelea cu parfum de exerciţiu de matematică.Aici totul este ansamblat,de la pantalonii cu model de culoarea acvamarinului la bluza albastru intens.Sandalele cu platformă merg mână în mână cu geanta,al cărei auriu se regăseşte şi în modelul pantalonilor.

Mireasa colecţiei propune o rochiţă ultra-modernă în triplul contrast roz-verde deschis-crem,care se regăseşte în pantofi şi clutch.Perfectă pentru o ieşire seara.

Reclame