Cum ne îmbrăcăm la…

…serviciu vara/…o prezentare/…examene?

Fie că este vorba să ne îndeplinim datoria şi să ne câştigăm salariul sau că trebuie să susţinem o prezentare (în interes de serviciu sau ca şi organizator) sau că trebuie să ne prezentăm la înfiorătoarele examene,trebuie să fim bine îmbrăcate şi pline de bun-gust.Nu uitaţi!În cele mai multe ocazii,exteriorul vorbeşte despre noi şi ne oferă şansa de a străluci.

Pentru acest tip de evenimente,vă propun câteva ţinute create pe http://www.polyvore.com/ :

Perfectă pentru o prezentare sau mersul la serviciu,această ţinută sugerează eleganţa în cea mai pură stare.Aducem o pată de culoare prin sandale şi brăţară.

Ca şi mai sus,această ţinută exprimă o feminitate de-a dreptul carismatică prin jocul de culori neutre menite de a oferi o imagine clasică a femeii frumoase.

O ţinută clasică,în culori clasice care exprimă eleganţă şi modernism.Croiala pantalonilor se îmbină perfect cu cea a bluzei cu model modern.Perfectă pentru orice eveniment.

O ţinută modernă prin jocul de culori,dar şi prin fusta lungă neagră aflată în contrast cu bluza albă simplă.Pata de culoare este adusă de geantă şi brăţări care dau un aer vesel în ansamblu.

Am păstrat pentru final această ţinută ideală pentru examene,datorită lejerităţii şi modernismului de care dă dovadă.Perfectă pentru a vă mări încrederea în propriile puteri şi de a stârni admiraţia celor din jur.

 

Reclame