Cum ne îmbrăcăm la…

La un „cocktail party”?

În primul rând,când spunem cocktail dress trebuie să pregătim o rochie şic,in funcţie de personalitatea noastră.Nu trebuie să exagerăm purtând rochiţe excesiv de scurte pentru că (în opinia mea) nu avantajează deloc.Trebuie să ne simţim lejere pentru a ne mişca în voie şi pentru a ne aşeza pe scaun fără a ne arăta fundul,cu riscul de a părea lipsite de gust.

Vă propun în continuare câteva ţinute create pe http://www.polyvore.com/ :

Ţinută perfectă pentru cele care vor să fie strălucitoare,dar şi în vogă.Contrastul alb-negru este la mare căutare zilele acestea,credeţi-mă!

Ţinută bohemian-chic pentru cele care iubesc eleganţa şi puritatea naturii.Verdele crud cu un ruj în tonalitatea pielii şi parul prins sau lăsat liber va completa ideal ţinuta.

Ţinută perfectă pentru cele care vor să aducă o pată de culoare prin gentuţa şi pantofii floral-print.Am accesorizat ţinuta cu o curea albastră pentru un plus de culoare.

Ţinutele strălucitoare sunt la mare căutare la cocktailuri,dar pentru cele care nu vor să fie excesiv de extravagante,propun o pereche de colanţi negri şi pantofi cu toc în culori neutre.

Ultima ţinută,dar nu cea din urmă (mărturisesc:preferata mea) pune accentul pe eleganţă în culori neutre contrastând cu restul ţinutei.Ca şi accesorii,doar o brăţară pentru a nu părea prea încărcată.

TIPS4:Jucaţi-vă mereu cu alegerile,deoarece culorile pot fi de cele mai multe ori extrem de folositoare în creearea ţinutei perfecte.

Reclame