Ţinute de…

Ţinute de iunie!

Vara pare să-şi fi intrat în drepturi,tocmai de aceea revenim la bluzele uşoare,pantalonii coloraţi,sandalele mult iubite şi obişnuita coafură lejeră.O adevărată fashionista ştie că bluzele uşoare exprimă feminitate,că pantalonii coloraţi sugerează veselie,că sandalele trebuie să fie cu platformă pentru un plus de eleganţă,iar coafura lejeră înseamnă 15 minute (cel puţin) în faţa oglinzii pentru a o obţine aşa cum trebuie.

Vă propun câteva ţinute pe care le-am creat pe  http://www.polyvore.com/   :

^^^Ţinuta este potrivită pentru o persoană cu o mare încredere în sine care ştie sigur că va câştiga admiraţia publicului.Potrivită pentru o conferinţă de presă sau pentru o cină.

^^^Ţinuta este potrivită pentru o persoană feminină,încântătoare,dulce sau pentru oricine doreşte feminitate din cap până în picioare.Potrivită pentru orice tip de ieşire seara.

^^^Ţinută potrivită pentru fetele şic care nu se tem de compromisuri!Şi cred că am exprimat totul prin această frază.

^^^Ţinută potrivită o ieşire şic,în care culorile pastelate se îmbină deopotrivă cu cele vibrante.

^^^Potrivită pentru orice ocazie în care vrei să-ţi demonstrezi carisma,dulceaţa,feminitatea,eleganţa şi toate atuurile pe care ştii că le deţii.

 

TIPS3:Nu vă supuneţi convenţiilor!Chiar dacă am scris pentru ce fel de persoane sunt potrivite ţinutele,nu vă fie teamă de o încercare.La urma-urmei,vorba aceea:încercarea moarte n-are.

Anunțuri