Cum ne îmbrăcăm la…?

Cum ne îmbrăcăm la un eveniment sport?

Fie că mergem la un meci de fotbal,fie la un concurs sport ori la orice eveniment legat de acest subiect,sunt de părere că şi atunci trebuie să fim şic şi să ieşim în evidenţă.

Dacă suntem cu prietenul/logodnicul/soţul nu trebuie să îi luăm locul purtând cine-ştie-ce tricou larg de-al lui,deşi dacă l-am asorta cu o pereche de skinny jeans…poate că ar da rezultate.

Am creat 4 ţinute pentru fiecare stil,sper să vă placă:

 

1.Tipa îndrăzneaţă

O pereche de pantaloni scurţi ultra-moderni,adidaşi comfortabili,cămaşă legată în talie,lănţişor cu pene şi nelipsita şapcă.Cu siguranţă vor atrage atenţia atât prin stil,cât şi prin combinaţia reuşită de culori.

2.Tipa şic

Tipelor şic nu le va fi niciodată teamă să poarte astfel de pantofi (pe care îi ador,apropo) cu o pereche de pantaloni skinny şi tricou „ombre” -toate accesorizate cu lănţişoare şi şapcă.

3.Tipa sport

Pentru cele care doresc să fie mai neutre,dar să fie şi bine îmbrăcate în acelaşi timp,propun această ţinută formată din blugi,tricou inscripţionat,o gecuţă tare drăguţă,adidaşi comfortabili şi nelipsita şapcă.

4.Tipa dulce

 

Propun pantaloni de trening,un top drăguţ asortat cu geantă şi adidaşi.Veţi avea un efect tare  „dulce”  asupra privitorului şi de ce nu,asupra băieţilor sau bărbaţilor.

TIPS2:Fiţi mai îndrăzneţe!Ţineţi cont şi de modă,dar şi de preferinţele voastre.Va da rezultate.

Anunțuri